Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Σε ένα μπολ βάζω το γάλα με το μηλόξυδο και αφήνω για 5 λεπτά. Ανακατεύω σε άλλο σκεύος το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Στο μείγμα με το γάλα ρίχνω τα αυγά και το βούτυρο. Συνδυάζω τα 2 μείγματα και ανακατεύω καλά. Αφήνω τον χυλό μου σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 1/2 ώρα. Ζεσταίνω καλά ένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Σε ένα μπολ βάζω το γάλα με το μηλόξυδο και αφήνω για 5 λεπτά. Ανακατεύω σε άλλο σκεύος το αλεύρι, τη ζάχαρη, το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Στο μείγμα με το γάλα ρίχνω τα αυγά και το βούτυρο. Συνδυάζω τα 2 μείγματα και ανακατεύω καλά. Αφήνω τον χυλό μου σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 1/2 ώρα. Ζεσταίνω καλά ένα...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.