Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Πλένω τα λεμόνια, τα στεγνώνω και στην συνέχεια, παίρνω το ξύσμα τους και τα στίβω. Ξεχωρίζω τους κρόκους από τα απράδια των αυγών. Χτυπάω τα ασπράδια σε μαρέγκα. Ανακατεύω καλά σε μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη. Ανακατεύω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Συνεχίζω το ανακάτεμα στο μίξερ και προσθέτω τους κρόκους. Στην συνέχεια,
προσθέτω το ένα ποτήρι αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί. Προσθέτω το ξύσμα, το χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο αλεύρι. Ανακατεύω και πάλι. Σταματάω το μίξερ και ενσωματώνει με ελαφριές κινήσεις την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
Πλένω τα λεμόνια, τα στεγνώνω και στην συνέχεια, παίρνω το ξύσμα τους και τα στίβω. Ξεχωρίζω τους κρόκους από τα απράδια των αυγών. Χτυπάω τα ασπράδια σε μαρέγκα. Ανακατεύω καλά σε μίξερ το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη. Ανακατεύω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Συνεχίζω το ανακάτεμα στο μίξερ και προσθέτω τους κρόκους. Στην συνέχεια,
προσθέτω το ένα ποτήρι αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί. Προσθέτω το ξύσμα, το χυμό λεμονιού και το υπόλοιπο αλεύρι. Ανακατεύω και πάλι. Σταματάω το μίξερ και ενσωματώνει με ελαφριές κινήσεις την...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.