Από το: dietstories
Κόβουμε το κοτσάνι και αφαιρούμε τα σπόρια από τις πιπεριές προσέχοντας να μην ανοίξουν. Σε πολυκοπτικό μηχάνημα αλέθουμε τα λουκάνικα μέχρι να γίνουν κιμάς. Γεμίζουμε τις πιπεριές με τον κιμά και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180
βαθμούς ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, ρίχνουμε πάνω από τις πιπεριές τη σάλτσα ντομάτας και ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα 10-15 λεπτά. Σβήνουμε το φούρνο, ρίχνουμε τη μοτσαρέλα και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Κόβουμε το κοτσάνι και αφαιρούμε τα σπόρια από τις πιπεριές προσέχοντας να μην ανοίξουν. Σε πολυκοπτικό μηχάνημα αλέθουμε τα λουκάνικα μέχρι να γίνουν κιμάς. Γεμίζουμε τις πιπεριές με τον κιμά και τις τοποθετούμε σε ένα ταψάκι. Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180
βαθμούς ψήνουμε για 20 λεπτά. Αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο, ρίχνουμε πάνω από τις πιπεριές τη σάλτσα ντομάτας και ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα 10-15 λεπτά. Σβήνουμε το φούρνο, ρίχνουμε τη μοτσαρέλα και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.