Από το: Pandespani
Απόλυτα γήινο πιάτο, με μεστή γεύση και άρωμα βροχής σε υγρό βουνό. Οι παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι μεταφέρουν την ώριμη, τρυφερή ομορφιά του φθινόπωρου, με δυνατό σημείο δύο χαρακτηριστικά εποχιακά υλικά: τα εξαιρετικά πορτσίνι ή
βασιλομανίταρα και τα κάστανα. Αν ο πρώτος φθινοπωρινός καιρός σβήνει την παιδική μελαγχολία της ώχρας των φύλλων στις απασχολημένες ώρες των μικρών ημερών, η παράδοσή του στο χειμώνα ακολουθεί συνειδητά τον –συχνότερα- γκρι ουρανό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Απόλυτα γήινο πιάτο, με μεστή γεύση και άρωμα βροχής σε υγρό βουνό. Οι παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι μεταφέρουν την ώριμη, τρυφερή ομορφιά του φθινόπωρου, με δυνατό σημείο δύο χαρακτηριστικά εποχιακά υλικά: τα εξαιρετικά πορτσίνι ή
βασιλομανίταρα και τα κάστανα. Αν ο πρώτος φθινοπωρινός καιρός σβήνει την παιδική μελαγχολία της ώχρας των φύλλων στις απασχολημένες ώρες των μικρών ημερών, η παράδοσή του στο χειμώνα ακολουθεί συνειδητά τον –συχνότερα- γκρι ουρανό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.