Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε καλά το χταπόδι και χωρίζουμε την κουκούλα από τα πλοκάμια. Τραβάμε δυνατά την εξωτερική σκούρη μεμβράνη της κουκούλας και την αφαιρούμε. Μπίγουμε ένα μυτερό μαχαίρι στο εσωτερικό της με προσοχή από τη μια πλευρά ώστε να μην πειράξουμε καθόλου
τα εντόσθια και την κύστη με το μελάνι. Σκίζουμε την κουκούλα κατά μήκος κι έτσι έχουμε μπροστά μας τώρα όλα τα εντόσθια. Με το χέρι θα τα ξεκολλήσουμε από τα σημεία στα οποία ενώνονται με τη σάρκα του χταποδιού. Δουλεύουμε με προσοχή και έν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πλένουμε καλά το χταπόδι και χωρίζουμε την κουκούλα από τα πλοκάμια. Τραβάμε δυνατά την εξωτερική σκούρη μεμβράνη της κουκούλας και την αφαιρούμε. Μπίγουμε ένα μυτερό μαχαίρι στο εσωτερικό της με προσοχή από τη μια πλευρά ώστε να μην πειράξουμε καθόλου
τα εντόσθια και την κύστη με το μελάνι. Σκίζουμε την κουκούλα κατά μήκος κι έτσι έχουμε μπροστά μας τώρα όλα τα εντόσθια. Με το χέρι θα τα ξεκολλήσουμε από τα σημεία στα οποία ενώνονται με τη σάρκα του χταποδιού. Δουλεύουμε με προσοχή και έν...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.