Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Σκόρδοτυρόπιτες πεντανόστιμες λιώνουν στο στόμα βελούδινη ζύμη πραγματικά, σαν βαμβάκι... Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υγρά υλικά και τα αρωματικά προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα ώστε να πετύχουμε μία πολύ μαλακιά ζύμη. Η ζύμη κολλάει, δεν
μπορούμε να τη διαχειριστούμε με το χέρι. πασπαλίζουμε με αλεύρι και τι σκεπάζουμε με μεμβράνη. Την αφήνουμε μία ώρα τουλάχιστον να διπλασιαστεί σε όγκο. Αν θέλουμε μπορούμε να βάζουμε το μπολ με τη ζύμη στο φούρνο μικροκυμάτων...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Σκόρδοτυρόπιτες πεντανόστιμες λιώνουν στο στόμα βελούδινη ζύμη πραγματικά, σαν βαμβάκι... Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υγρά υλικά και τα αρωματικά προσθέτουμε το αλεύρι λίγο λίγο και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα ώστε να πετύχουμε μία πολύ μαλακιά ζύμη. Η ζύμη κολλάει, δεν
μπορούμε να τη διαχειριστούμε με το χέρι. πασπαλίζουμε με αλεύρι και τι σκεπάζουμε με μεμβράνη. Την αφήνουμε μία ώρα τουλάχιστον να διπλασιαστεί σε όγκο. Αν θέλουμε μπορούμε να βάζουμε το μπολ με τη ζύμη στο φούρνο μικροκυμάτων...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.