Από το: Το μυαλό στο... φαγητό
Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια βάζουμε τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και να γίνει σαν κρέμα, περίπου για δέκα λεπτά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα σιγά σιγά
και απαλά. Βάζουμε στο ταψί λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα μέσα. Αφού έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180 βαθμούς,ψήνουμε το παντεσπάνι για 20 λεπτά ακριβώς. Μετά από 20 λεπτά,βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
Χτυπάμε τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια βάζουμε τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να ασπρίσει το μείγμα και να γίνει σαν κρέμα, περίπου για δέκα λεπτά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα σιγά σιγά
και απαλά. Βάζουμε στο ταψί λαδόκολλα και ρίχνουμε το μείγμα μέσα. Αφού έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180 βαθμούς,ψήνουμε το παντεσπάνι για 20 λεπτά ακριβώς. Μετά από 20 λεπτά,βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://tomyalostofagito.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.