Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Τα μηλοπιτάκια-καλιτσουνάκια δοκιμάστηκαν στην εκδοχή του φούρνου γιατί κι εμείς τα θέλαμε πιο ελαφριά και σας παρουσιάζω με την άδειά της τα πολύ νόστιμα μηλοπιτάκια με τη ζύμη από τα δικά μου λυχναράκια που με διαβεβαίωσε
η κυρία Φ.Μ. ότι χρησιμοποιεί. Έκανα μισή δόση γιατί είχα μόνο μισό κιλό μήλα (συνήθως χρησιμοποιώ στις μηλόπιτες τα απομεινάρια της φρουτιέρας και κρατάω τα φρέσκα). Επίσης έβαλα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Τα μηλοπιτάκια-καλιτσουνάκια δοκιμάστηκαν στην εκδοχή του φούρνου γιατί κι εμείς τα θέλαμε πιο ελαφριά και σας παρουσιάζω με την άδειά της τα πολύ νόστιμα μηλοπιτάκια με τη ζύμη από τα δικά μου λυχναράκια που με διαβεβαίωσε
η κυρία Φ.Μ. ότι χρησιμοποιεί. Έκανα μισή δόση γιατί είχα μόνο μισό κιλό μήλα (συνήθως χρησιμοποιώ στις μηλόπιτες τα απομεινάρια της φρουτιέρας και κρατάω τα φρέσκα). Επίσης έβαλα αλεύρι που φουσκώνει μόνο του...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.