Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Αυτή την εποχή τα όσπρια έχουν την τιμητική τους. Ο καιρός, η νηστεία των Χριστουγέννων, η αφθονία των μικρών φτηνών ψαριών που συνήθως είναι το ιδανικό συνοδευτικό τους, η κυκλοφορία των οσπρίων νέας εσοδείας είναι κάποιοι
από τους λόγους που τα προτιμούμε. Πολλές μαγείρισσες τα μαγειρεύουν τώρα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, υπακούοντας στις επιταγές των διατροφολόγων. Βροχερή μέρα; Μυρίζει όσπριο ή σούπα ή όσπριο-σούπα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Αυτή την εποχή τα όσπρια έχουν την τιμητική τους. Ο καιρός, η νηστεία των Χριστουγέννων, η αφθονία των μικρών φτηνών ψαριών που συνήθως είναι το ιδανικό συνοδευτικό τους, η κυκλοφορία των οσπρίων νέας εσοδείας είναι κάποιοι
από τους λόγους που τα προτιμούμε. Πολλές μαγείρισσες τα μαγειρεύουν τώρα τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, υπακούοντας στις επιταγές των διατροφολόγων. Βροχερή μέρα; Μυρίζει όσπριο ή σούπα ή όσπριο-σούπα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.