Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Πλένουμε τα κότσια. Τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Τα πασπαλίζουμε πολύ καλά με μουστάρδα (2 κ. σούπας) αφού την έχουμε αραιώσει σ' ένα μπολάκι με λάδι. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες μας. Τις κόβουμε
κυδωνάτες. Σε μία λεκάνη προσθέτουμε τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε, ρίγανη. Προσθέτουμε την υπόλοιπη μουστάρδα αραιωμένη με λάδι. Ανακατεύουμε πολύ καλά... Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί κουζίνας, και τοποθετούμε τα κότσια μας στη μέση. Περιμετρικά, προσθέτουμε τις πατάτες. Προσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Πλένουμε τα κότσια. Τα αλατοπιπερώνουμε καλά. Τα πασπαλίζουμε πολύ καλά με μουστάρδα (2 κ. σούπας) αφού την έχουμε αραιώσει σ' ένα μπολάκι με λάδι. Καθαρίζουμε και πλένουμε τις πατάτες μας. Τις κόβουμε
κυδωνάτες. Σε μία λεκάνη προσθέτουμε τις πατάτες. Αλατοπιπερώνουμε, ρίγανη. Προσθέτουμε την υπόλοιπη μουστάρδα αραιωμένη με λάδι. Ανακατεύουμε πολύ καλά... Στη συνέχεια παίρνουμε ένα ταψί κουζίνας, και τοποθετούμε τα κότσια μας στη μέση. Περιμετρικά, προσθέτουμε τις πατάτες. Προσ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.