Από το: Chefoulis
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια όχι πολύ λεπτά. Τις βάζουμε να βράσουν σε κατσαρόλα με το 1 λίτρο νερό για 3-5 λεπτά (όχι πολύ ίσα να μπορούμε να τις τρυπήσουμε με το πιρούνι). Τις στραγγίζουμε και τις
αραδιάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί ( το νερό το κρατάμε, θα μας χρειαστεί). Πολτοποιούμε σε μπλέντερ το σκόρδο μαζί με το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, τον χυμό και ξύσμα από τα λεμόνια, το ξύδι βαλσάμικο και τον χυμό πορτοκαλιού. Πλένουμε και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια όχι πολύ λεπτά. Τις βάζουμε να βράσουν σε κατσαρόλα με το 1 λίτρο νερό για 3-5 λεπτά (όχι πολύ ίσα να μπορούμε να τις τρυπήσουμε με το πιρούνι). Τις στραγγίζουμε και τις
αραδιάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί ( το νερό το κρατάμε, θα μας χρειαστεί). Πολτοποιούμε σε μπλέντερ το σκόρδο μαζί με το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, τον χυμό και ξύσμα από τα λεμόνια, το ξύδι βαλσάμικο και τον χυμό πορτοκαλιού. Πλένουμε και...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.chefoulis.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.