Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Ανακατεύουμε το μέλι, το ελαιόλαδο, το χυμό από λεμόι, την πάπρικα, τη ρίγανη, το κύμινο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Αλείφουμε το μείγμα σε όλα τα μπούτια και αφήνουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο. Εναλλακτικά εάν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Ανακατεύουμε το μέλι, το ελαιόλαδο, το χυμό από λεμόι, την πάπρικα, τη ρίγανη, το κύμινο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Αλείφουμε το μείγμα σε όλα τα μπούτια και αφήνουμε για λίγες ώρες στο ψυγείο. Εναλλακτικά εάν...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.