Από το: Μαγειρέματα & άλλα
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://mageirisa.blogspot.gr
Αν βγαλετε το μπεικον
γινετε μια νηστισιμη μακαροναδα και
σκετη ειναι πολυ νοστιμη. Κοβουμε τις μελιτζανες
σε κυβακια και τις αφηνουμε λιγο σε νερο
με αλατι. Βαζουμε σε ενα μεγαλο
τηγανι αρκετο λαδι και τσιγαριζουμε το
κρεμμυδι. Στην συνεχεια στραγγιζουμε
καλα τις μελιτζανες και τις
τηγανιζουμε καλα να ροδοκοκκινισουν. Ριχνουμε το μπεικον, το σκορδο, τον βασιλικο, αλατι, πιπερι και τον χυμο τοματας και τα αφηνουμε να βρασουν μεχρι να κανουμε τις ταλιατελες. Στην συνεχεια βαζουμε τις ταλιατελες σε νερο που βραζει με αλατι, για 7 λεπτ...
τηγανιζουμε καλα να ροδοκοκκινισουν. Ριχνουμε το μπεικον, το σκορδο, τον βασιλικο, αλατι, πιπερι και τον χυμο τοματας και τα αφηνουμε να βρασουν μεχρι να κανουμε τις ταλιατελες. Στην συνεχεια βαζουμε τις ταλιατελες σε νερο που βραζει με αλατι, για 7 λεπτ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://mageirisa.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.