Από το: the gastrin
Οι σπιτικές μαρμελάδες είναι η αδυναμία μας! Η μαρμελάδα δαμάσκηνο δε, ομολογομούμε πως είναι η μεγαλύτερή μας κι όχι άδικα! Κρατήστε σημειώσεις για την καλύτερη συνταγή μαρμελάδα δαμάσκηνο που έχετε γευτεί! Αφού πλένουμε και κόψουμε σε κομμάτια τα
δαμάσκηνα, τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να βράσουν, ώσπου να μαλακώσουν με την κατσαρόλα σκεπασμένη. Τα σουρώνουμε σε τρυπητό, τα πατάμε πολύ καλά με το εργαλείο ώστε να να βγει όλος ο πολτός και να μείνει μόνο η φλούδα τους στο τρυπητό. Π...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://thegastrin.blogspot.gr
Οι σπιτικές μαρμελάδες είναι η αδυναμία μας! Η μαρμελάδα δαμάσκηνο δε, ομολογομούμε πως είναι η μεγαλύτερή μας κι όχι άδικα! Κρατήστε σημειώσεις για την καλύτερη συνταγή μαρμελάδα δαμάσκηνο που έχετε γευτεί! Αφού πλένουμε και κόψουμε σε κομμάτια τα
δαμάσκηνα, τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό να βράσουν, ώσπου να μαλακώσουν με την κατσαρόλα σκεπασμένη. Τα σουρώνουμε σε τρυπητό, τα πατάμε πολύ καλά με το εργαλείο ώστε να να βγει όλος ο πολτός και να μείνει μόνο η φλούδα τους στο τρυπητό. Π...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://thegastrin.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.