Από το: Γλυκό - Αλμυρό
Ετοιμάζουμε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κάνουμε μια σάλτσα συνδυάζοντας το λάιμ, το βασιλικό και το σκόρδο. Εάν έχουμε ανανά από κονσέρβα, προσθέτουμε λίγο από το χυμό στη σάλτσα. Κόβουμε τον ανανά σε
μεγάλους κύβους. Παίρνουμε το καλαμάκι για σουβλάκι, βάζουμε 3 γαρίρδες και 2 κομμάτια ανανά εναλλάξ. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν οι γαρίδες. Αλείφουμε τη σάλτσα στα σουβλάκια (αφήνοντας τη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
Ετοιμάζουμε την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κάνουμε μια σάλτσα συνδυάζοντας το λάιμ, το βασιλικό και το σκόρδο. Εάν έχουμε ανανά από κονσέρβα, προσθέτουμε λίγο από το χυμό στη σάλτσα. Κόβουμε τον ανανά σε
μεγάλους κύβους. Παίρνουμε το καλαμάκι για σουβλάκι, βάζουμε 3 γαρίρδες και 2 κομμάτια ανανά εναλλάξ. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν οι γαρίδες. Αλείφουμε τη σάλτσα στα σουβλάκια (αφήνοντας τη...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://glykoalmyro.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.