Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Αφράτες και ελαφριές τηγανίτες γιαουρτιού, ζεστές ή κρύες όπως και να τις φας είναι φανταστικές!!! Στο πρωινό με τυριά, με μέλι, με μαρμελάδα, όπως και να φαγωθούν... τρώγονται επίσης φτιάχνοντας σαντουιτσάκια με αλλαντικά! Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αυγά, το
γιαούρτι, το μπέκιν, το αλάτι, και το λάδι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο με ένα πινέλο. Βάζουμε κουταλιές στο τηγάνι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Αφράτες και ελαφριές τηγανίτες γιαουρτιού, ζεστές ή κρύες όπως και να τις φας είναι φανταστικές!!! Στο πρωινό με τυριά, με μέλι, με μαρμελάδα, όπως και να φαγωθούν... τρώγονται επίσης φτιάχνοντας σαντουιτσάκια με αλλαντικά! Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα αυγά, το
γιαούρτι, το μπέκιν, το αλάτι, και το λάδι. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και χτυπάμε λίγο το μείγμα ώστε να έχουμε μία ζύμη πολύ απαλή και μαλακιά. Ζεσταίνουμε το τηγάνι και περνάμε με λίγο λάδι ή βούτυρο με ένα πινέλο. Βάζουμε κουταλιές στο τηγάνι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.