Από το: Samos Cook
Ορεκτικο εύκολο. Η ακόμη και κυρίως αν συνοδεύεται με ρύζι. Παίρνουμε τα μεγάλα άσπρα μανιταρια, κοβουμε το κοτσανι και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ενα λαδωμενο ταψι. Τα γεμιζουμε με τα αλλαντικα, την πιπερια και απο πάνω το τυρί. Βάζω την κρεμα γάλακτος σε ενα
μπωλ και προσθετω αλάτι και πιπερι. Βάζω με ενα κουταλι πανω απο τα γεμισμενα μανιταρια κρεμα. Τα ψηνουμε 10 λεπτά στους 180° ισα ισα να ροδισουν και να λιωσει το τυρί. Παίρνουμε τα μικρά άσπρα μανιταρια τα βάζουμε σε ενα μικρό πυρεξακι ανακατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Ορεκτικο εύκολο. Η ακόμη και κυρίως αν συνοδεύεται με ρύζι. Παίρνουμε τα μεγάλα άσπρα μανιταρια, κοβουμε το κοτσανι και τα τοποθετούμε ανάποδα σε ενα λαδωμενο ταψι. Τα γεμιζουμε με τα αλλαντικα, την πιπερια και απο πάνω το τυρί. Βάζω την κρεμα γάλακτος σε ενα
μπωλ και προσθετω αλάτι και πιπερι. Βάζω με ενα κουταλι πανω απο τα γεμισμενα μανιταρια κρεμα. Τα ψηνουμε 10 λεπτά στους 180° ισα ισα να ροδισουν και να λιωσει το τυρί. Παίρνουμε τα μικρά άσπρα μανιταρια τα βάζουμε σε ενα μικρό πυρεξακι ανακατ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.