Από το: Το φαγητό της μαμάς
Είναι πολύ σημαντικό να αποστειρώνουμε τα βάζα μας, πρίν τα χρησιμοποιήσουμε για να βάλουμε μέσα μαρμελάδα, σάλτσα, ή κάποιο γλυκό. Αυτό, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα συντηριθούν καλύτερα τα τρόφιμα μας, θα είναι σαν φρέσκα και δεν θα αλλιωθούν εύκολα! Γεμίζουμε την
κατσαρόλα με νερό, μέχρι να καλυφθεί στην μέση και ποιό πάνω και την βάζουμε στο μάτι. Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό, ρίχνουμε μέσα τον χυμό λεμονιού και τοποθετούμε προσεκτικά τα βάζα. Χαμηλώνουμε την φωτιά για να μην σπάσουν και τα αφήνουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.tofagitotismamas.gr
Είναι πολύ σημαντικό να αποστειρώνουμε τα βάζα μας, πρίν τα χρησιμοποιήσουμε για να βάλουμε μέσα μαρμελάδα, σάλτσα, ή κάποιο γλυκό. Αυτό, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα συντηριθούν καλύτερα τα τρόφιμα μας, θα είναι σαν φρέσκα και δεν θα αλλιωθούν εύκολα! Γεμίζουμε την
κατσαρόλα με νερό, μέχρι να καλυφθεί στην μέση και ποιό πάνω και την βάζουμε στο μάτι. Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό, ρίχνουμε μέσα τον χυμό λεμονιού και τοποθετούμε προσεκτικά τα βάζα. Χαμηλώνουμε την φωτιά για να μην σπάσουν και τα αφήνουμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.tofagitotismamas.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.