Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Από το προηγούμενο βράδυ πλένουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μεγάλο μπωλ με μπόλικο καθαρό νερό για να φουσκώσει. Την άλλη μέρα το σουρώνουμε και το βάζουμε να σιγοβράσει σε μεγάλη κατσαρόλα με καθαρό νερό, για 2-21/2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει καλά.
Όταν τελειώσει το βράσιμο, το νερό που θα υπάρχει στην κατσαρόλα θα πρέπει να είναι λίγο, τόσο όσο χρειαζόμαστε για να διαλύσουμε τη ζάχαρη. Μόλις κλείσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη (τόση όση χρειάζεται για να γλυκάνει η...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Από το προηγούμενο βράδυ πλένουμε το σιτάρι και το βάζουμε σε μεγάλο μπωλ με μπόλικο καθαρό νερό για να φουσκώσει. Την άλλη μέρα το σουρώνουμε και το βάζουμε να σιγοβράσει σε μεγάλη κατσαρόλα με καθαρό νερό, για 2-21/2 ώρες περίπου μέχρι να μαλακώσει καλά.
Όταν τελειώσει το βράσιμο, το νερό που θα υπάρχει στην κατσαρόλα θα πρέπει να είναι λίγο, τόσο όσο χρειαζόμαστε για να διαλύσουμε τη ζάχαρη. Μόλις κλείσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τη ζάχαρη (τόση όση χρειάζεται για να γλυκάνει η...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.