Από το: Shogun's Kitchen
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι συνήθως με ντομάτα και αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας. Πολύ συχνά το κρέας συνδυάζεται με πατάτες. Κυριακή, λοιπόν, σήμερα και το καθιερωμένο
Κυριακάτικο γεύμα μας ήταν αυτή τη φορά μια εκδοχή του καπαμά με κατσίκι! Σίγουρα τη γεύση του τη γνωρίζετε πολύ καλά, αφού σε όλα τα ελληνικά σπίτια μαγειρεύουν τουλάχιστον μία εκδοχή του καπαμά. Εγώ χρησιμοποιώ και γλυκοπατάτες, πετιμέζι και διάφ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://shogunkitchen.blogspot.gr
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι συνήθως με ντομάτα και αρνίσιο ή μοσχαρίσιο κρέας. Πολύ συχνά το κρέας συνδυάζεται με πατάτες. Κυριακή, λοιπόν, σήμερα και το καθιερωμένο
Κυριακάτικο γεύμα μας ήταν αυτή τη φορά μια εκδοχή του καπαμά με κατσίκι! Σίγουρα τη γεύση του τη γνωρίζετε πολύ καλά, αφού σε όλα τα ελληνικά σπίτια μαγειρεύουν τουλάχιστον μία εκδοχή του καπαμά. Εγώ χρησιμοποιώ και γλυκοπατάτες, πετιμέζι και διάφ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://shogunkitchen.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.