Από το: Zaxapn kai alati
Καλημέρα!!! Όπως σας υποσχέθηκα σήμερα θα σας αναρτήσω την μους πραλίνας του Παρλιάρου. Σχετικά εύκολη διαδικασία, εκείνο που θέλει περισσότερο χρόνο είναι η ρευστοποίηση των καραμελωμένων φουντουκιών, για να δημιουργήσουμε την πραλίνα. Ας
αρχίσουμε λοιπόν πρώτα από τα υλικά. Ζεσταίνουμε τα φουντούκια. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει ρίχνουμε σιγά, σιγά την ζάχαρη να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν κάψει το τηγάνι χαμηλώνουμε τη φωτιά για να μην αρπάξει η...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zaaxarikaialati.blogspot.gr
Καλημέρα!!! Όπως σας υποσχέθηκα σήμερα θα σας αναρτήσω την μους πραλίνας του Παρλιάρου. Σχετικά εύκολη διαδικασία, εκείνο που θέλει περισσότερο χρόνο είναι η ρευστοποίηση των καραμελωμένων φουντουκιών, για να δημιουργήσουμε την πραλίνα. Ας
αρχίσουμε λοιπόν πρώτα από τα υλικά. Ζεσταίνουμε τα φουντούκια. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει ρίχνουμε σιγά, σιγά την ζάχαρη να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν κάψει το τηγάνι χαμηλώνουμε τη φωτιά για να μην αρπάξει η...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zaaxarikaialati.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.