Από το: Κρήτη: γαστρονομικός περίπλους
Από τον Αύγουστο που το είδα αυτό το φαγητό στον «τοίχο» φίλης στο facebook ήθελα να το φτιάξω αυτό το φαγητό. Και ήθελα να είναι Κυριακή να μην το ζορίσω και να έχω χρόνο να το σιγομαγειρέψω, όπως συνήθως κάνω με όλα τα φαγητά
που περιέχουν κουνέλι. Έτσι γίνεται μαλακό και νόστιμο το κρέας του. Τη μια Κυριακή λείπαμε, την άλλη κάτι άλλο τύχαινε, την τρίτη είχαμε μουσαφίρηδες.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
Από τον Αύγουστο που το είδα αυτό το φαγητό στον «τοίχο» φίλης στο facebook ήθελα να το φτιάξω αυτό το φαγητό. Και ήθελα να είναι Κυριακή να μην το ζορίσω και να έχω χρόνο να το σιγομαγειρέψω, όπως συνήθως κάνω με όλα τα φαγητά
που περιέχουν κουνέλι. Έτσι γίνεται μαλακό και νόστιμο το κρέας του. Τη μια Κυριακή λείπαμε, την άλλη κάτι άλλο τύχαινε, την τρίτη είχαμε μουσαφίρηδες.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://www.cretangastronomy.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.