Από το: Samos Cook
Βάζουμε τα ρεβυθια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ. Το πρωί τα βάζουμε σε μία κατσαρολα και βγαζουμε τον αφρο που θα βγει οταν θα αρχίσει να βραζει. Προσθετουμε όλα τα υλικά εκτός απο το ρύζι. Αφηνουμε να σιγοβρασουν για οση ώρα χρειαστεί. Τα όσπρια θέλουν την ωρα τους εκτός αν έχετε πάρει δοκιμασμενα που βραζουν αμέσως. Όταν τα ρεβυθια είναι έτοιμα ριχνουμε το
ρύζι και περιμένουμε να βρασει. Είτε αφηνουμε πηχτο το φαγητό είτε σαν σουπα. Ότι θελετε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
Βάζουμε τα ρεβυθια σε νερό από το προηγούμενο βράδυ. Το πρωί τα βάζουμε σε μία κατσαρολα και βγαζουμε τον αφρο που θα βγει οταν θα αρχίσει να βραζει. Προσθετουμε όλα τα υλικά εκτός απο το ρύζι. Αφηνουμε να σιγοβρασουν για οση ώρα χρειαστεί. Τα όσπρια θέλουν την ωρα τους εκτός αν έχετε πάρει δοκιμασμενα που βραζουν αμέσως. Όταν τα ρεβυθια είναι έτοιμα ριχνουμε το
ρύζι και περιμένουμε να βρασει. Είτε αφηνουμε πηχτο το φαγητό είτε σαν σουπα. Ότι θελετε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://samoscook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.