Από το: Της πείνας τα... καμώματα
Σε κατσαρολάκι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές σε ελαιόλαδο για 1'-2'. Ρίχνουμε τη μουστάρδα, την κέτσαπ, τη ντομάτα και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5'. Έπειτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10'.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τα μύδια, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και βράζουμε για άλλα 10'. Στη συνέχεια, διαλύουμε σε φλιτζανάκι του καφέ το corn flour με κρύο νερό, το προσθέτουμε στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
Σε κατσαρολάκι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι με τις πιπεριές σε ελαιόλαδο για 1'-2'. Ρίχνουμε τη μουστάρδα, την κέτσαπ, τη ντομάτα και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5'. Έπειτα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10'.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τα μύδια, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε και βράζουμε για άλλα 10'. Στη συνέχεια, διαλύουμε σε φλιτζανάκι του καφέ το corn flour με κρύο νερό, το προσθέτουμε στο κατσαρολάκι και ανακατεύουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://syntageskamomata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.