Από το: Συνταγές της καρδιάς
Κάρυ, κύμινο, Garam Masala, μπούκοβο, Tikka Masala και σκορδάκι, δίνουν τα αρώματά τους και την πικάντικη γεύση τους, σ’ αυτήν την υπέροχη τηγανιά που μοσχοβολάει Ανατολή! Δεν είναι μια «λευκή» τηγανιά, αλλά μια τηγανιά που μαγειρεύεται σε κόκκινη σάλτσα, είτε με
φρέσκιες ντοματούλες είτε με κονσέρβας. Κανονικά η τηγανιά αυτή γίνεται με αρνάκι, κομμένο σε μικρές μπουκίτσες, αλλά εγώ συνήθως την φτιάχνω με κυβάκια χοιρινού γιατί αρέσει περισσότερο στους δικούς μου. Πάμε να μαγειρέψουμε!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
Κάρυ, κύμινο, Garam Masala, μπούκοβο, Tikka Masala και σκορδάκι, δίνουν τα αρώματά τους και την πικάντικη γεύση τους, σ’ αυτήν την υπέροχη τηγανιά που μοσχοβολάει Ανατολή! Δεν είναι μια «λευκή» τηγανιά, αλλά μια τηγανιά που μαγειρεύεται σε κόκκινη σάλτσα, είτε με
φρέσκιες ντοματούλες είτε με κονσέρβας. Κανονικά η τηγανιά αυτή γίνεται με αρνάκι, κομμένο σε μικρές μπουκίτσες, αλλά εγώ συνήθως την φτιάχνω με κυβάκια χοιρινού γιατί αρέσει περισσότερο στους δικούς μου. Πάμε να μαγειρέψουμε!
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.