Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Η συνταγή για το ασυνήθιστο αυτό λικέρ, είναι της παιδικής μου φίλης, της Μαρκέλλας, από την δεύτερη πατρίδα της, την Ιταλία. Το φτιάχνουν στην οικογένεια τής μαμά της σχεδόν δύο αιώνες τώρα και το σερβίρουν ως digestivo, ως χωνευτικό δηλαδή, μετά από ένα απολαυστικό και
πλούσιο γεύμα ή δείπνο. Αν θέλουμε το λικέρ βασιλικού μας περισσότερο πράσινο, μπορούμε να φτιάξουμε το σιρόπι του με καστανή ζάχαρη αντί για λευκή ή να βάλουμε μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Η συνταγή για το ασυνήθιστο αυτό λικέρ, είναι της παιδικής μου φίλης, της Μαρκέλλας, από την δεύτερη πατρίδα της, την Ιταλία. Το φτιάχνουν στην οικογένεια τής μαμά της σχεδόν δύο αιώνες τώρα και το σερβίρουν ως digestivo, ως χωνευτικό δηλαδή, μετά από ένα απολαυστικό και
πλούσιο γεύμα ή δείπνο. Αν θέλουμε το λικέρ βασιλικού μας περισσότερο πράσινο, μπορούμε να φτιάξουμε το σιρόπι του με καστανή ζάχαρη αντί για λευκή ή να βάλουμε μερικές σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.