Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Μουλιάζουμε το ψωμί μέσα στο κρασί σε μια λεκανίτσα. Σ' ένα μπολ προσθέτουμε τον κιμά μας. Προσθέτουμε το σκόρδο, ψιλοκομμένο. Στύβουμε καλά το ψωμί και το προσθέτουμε στο μπολ με τον κιμά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο και λίγο ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε πολύ καλά, ώστε
να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά μας. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά και το αφήνουμε στην άκρη. Εν τω μεταξύ, προετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε ελαιόλαδο για να κάψει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Μουλιάζουμε το ψωμί μέσα στο κρασί σε μια λεκανίτσα. Σ' ένα μπολ προσθέτουμε τον κιμά μας. Προσθέτουμε το σκόρδο, ψιλοκομμένο. Στύβουμε καλά το ψωμί και το προσθέτουμε στο μπολ με τον κιμά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, κύμινο και λίγο ελαιόλαδο. Ζυμώνουμε πολύ καλά, ώστε
να αναμιχθούν καλά όλα τα υλικά μας. Ζυμώνουμε για 5 λεπτά και το αφήνουμε στην άκρη. Εν τω μεταξύ, προετοιμάζουμε τη σάλτσα. Σε μία κατσαρόλα, προσθέτουμε ελαιόλαδο για να κάψει...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.