Από το: Γλυκιές Ιστορίες
Ζεσταίνω το γάλα με το βούτυρο, μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ανακατεύω το αλεύρι με την μαγιά, το αλάτι & ζάχαρη. Ανοίγω μια λακκούβα στο κέντρο από το μείγμα του αλευριού και ρίχνω το χλιαρό γάλα με το λιωμένο βούτυρο. Ζυμώνω το μείγμα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μου και να έχω μια εύπλαστη ελαστική ζύμη. Σκεπάζω το σκεύος με καθαρή πετσέτα και αφήνω σε ζεστό
μέρος, μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της για 40 λεπτά. Όταν η ζύμη μου είναι έτοιμη, χωρίζω σε 2 ή 4 μέρη ή περισσότερα μικρότερα μέρη. Ανοίγω τα κομμάτια ζύμης σε παραλληλόγραμμο σχ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://glykesistories.blogspot.gr
Ζεσταίνω το γάλα με το βούτυρο, μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Ανακατεύω το αλεύρι με την μαγιά, το αλάτι & ζάχαρη. Ανοίγω μια λακκούβα στο κέντρο από το μείγμα του αλευριού και ρίχνω το χλιαρό γάλα με το λιωμένο βούτυρο. Ζυμώνω το μείγμα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά μου και να έχω μια εύπλαστη ελαστική ζύμη. Σκεπάζω το σκεύος με καθαρή πετσέτα και αφήνω σε ζεστό
μέρος, μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της για 40 λεπτά. Όταν η ζύμη μου είναι έτοιμη, χωρίζω σε 2 ή 4 μέρη ή περισσότερα μικρότερα μέρη. Ανοίγω τα κομμάτια ζύμης σε παραλληλόγραμμο σχ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://glykesistories.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.