Από το: cook-the-book
Αγαπώ όλες τις μαρμελάδες και από τη στιγμή που διαπίστωσα πόσο εύκολο είναι να κάνεις τη δική σου μαρμελάδα, και μάλιστα με ελάχιστη ζάχαρη, δοκιμάζω τα πάντα... Αυτή εδώ είναι τόσο ταιριαστή με τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα ....έχει αρώματα δικά του και ζεστασιά σπιτική. Σε
ένα ωραίο αμπαλάζ γίνεται ένα ιδιαίτερο δώρο για κάποιον που αγαπάς ...και στοιχίζει ελάχιστα... Βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού να πάρει βράση, ρίχνουμε το μέλι,την κανέλα,τη βανίλια(σχισμένη κατά μήκος αφού έχουμε αφαιρέσει με μαχαίρι τα σπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://cookthebook.blogspot.gr
Αγαπώ όλες τις μαρμελάδες και από τη στιγμή που διαπίστωσα πόσο εύκολο είναι να κάνεις τη δική σου μαρμελάδα, και μάλιστα με ελάχιστη ζάχαρη, δοκιμάζω τα πάντα... Αυτή εδώ είναι τόσο ταιριαστή με τον χειμώνα και τα Χριστούγεννα ....έχει αρώματα δικά του και ζεστασιά σπιτική. Σε
ένα ωραίο αμπαλάζ γίνεται ένα ιδιαίτερο δώρο για κάποιον που αγαπάς ...και στοιχίζει ελάχιστα... Βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού και λεμονιού να πάρει βράση, ρίχνουμε το μέλι,την κανέλα,τη βανίλια(σχισμένη κατά μήκος αφού έχουμε αφαιρέσει με μαχαίρι τα σπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://cookthebook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.