Από το: Κουζινομαγειρέματα
Παραδοσιακό ελληνικό φαγάκι, αποτελεί μια επιλογή για όλο τον χρόνο. Μπορούμε να τους σερβίρουμε και κρύους. Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό να μουλιάσουν. Την επόμενη μέρα τους βράζουμε ελάχιστα και ρίχνουμε το πρώτο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο
νερό, προσθέτουμε τους γίγαντες και τους αφήνουμε σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια το σκόρδο και τα καρότα σε μια κατσαρόλα με το λάδι και τα σοτάρουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε τους γίγαντες, ντομάτες, πελτέ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Παραδοσιακό ελληνικό φαγάκι, αποτελεί μια επιλογή για όλο τον χρόνο. Μπορούμε να τους σερβίρουμε και κρύους. Βάζουμε τους γίγαντες από το βράδυ σε νερό να μουλιάσουν. Την επόμενη μέρα τους βράζουμε ελάχιστα και ρίχνουμε το πρώτο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε 1 λίτρο
νερό, προσθέτουμε τους γίγαντες και τους αφήνουμε σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια το σκόρδο και τα καρότα σε μια κατσαρόλα με το λάδι και τα σοτάρουμε. Στην συνέχεια προσθέτουμε τους γίγαντες, ντομάτες, πελτέ...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.