Από το: Τα φαγητά της γιαγιάς
Ο ελληνικός ή αλλιώς τούρκικος καφές, φτιάχνεται με ψήσιμο καβουρντισμένων και αλεσμένων σε σκόνη κόκκων καφέ, μέσα σε μπρίκι με νερό, με την προσθήκη ή όχι ζάχαρης. Το μπρίκι ζεσταίνεται σε χαμηλή φωτιά ή καλύτερα στη
χόβολη, μέχρι να βράσει ο καφές και να φουσκώσει. Βάζουμε ένα μπρίκι σε χαμηλή φωτιά και το γεμίζουμε με τόσα φλυτζανάκια νερό, όσοι και οι καφέδες που θέλουμε να φτιάξουμε. Όταν ζεσταθεί λίγο το νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
Ο ελληνικός ή αλλιώς τούρκικος καφές, φτιάχνεται με ψήσιμο καβουρντισμένων και αλεσμένων σε σκόνη κόκκων καφέ, μέσα σε μπρίκι με νερό, με την προσθήκη ή όχι ζάχαρης. Το μπρίκι ζεσταίνεται σε χαμηλή φωτιά ή καλύτερα στη
χόβολη, μέχρι να βράσει ο καφές και να φουσκώσει. Βάζουμε ένα μπρίκι σε χαμηλή φωτιά και το γεμίζουμε με τόσα φλυτζανάκια νερό, όσοι και οι καφέδες που θέλουμε να φτιάξουμε. Όταν ζεσταθεί λίγο το νερό...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://faghta-giagias.blogspot.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.