Από το: Συνταγές της καρδιάς
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα και αρνί ή κατσικάκι σε κάποιες περιοχές της χώρας μας. Το απαιτεί η παράδοση βλέπετε! Υπάρχουν όμως και εκείνοι στους οποίους δεν
αρέσουν τα παραπάνω κρεατικά ή για κάποιο λόγο δεν μπορούν να τα καταναλώνουν. Γι' αυτούς λοιπόν τους φίλους μας, ετοιμάσαμε μια νόστιμη συνταγή με μοσχαράκι! Βεβαίως τα υλικά που συντροφεύουν το μοσχαράκι σε αυτό το φαγητό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
Στο τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το κρέας που συνηθίζουμε να σερβίρουμε είναι κάποιο πουλερικό ή χοιρινό ή ακόμα και αρνί ή κατσικάκι σε κάποιες περιοχές της χώρας μας. Το απαιτεί η παράδοση βλέπετε! Υπάρχουν όμως και εκείνοι στους οποίους δεν
αρέσουν τα παραπάνω κρεατικά ή για κάποιο λόγο δεν μπορούν να τα καταναλώνουν. Γι' αυτούς λοιπόν τους φίλους μας, ετοιμάσαμε μια νόστιμη συνταγή με μοσχαράκι! Βεβαίως τα υλικά που συντροφεύουν το μοσχαράκι σε αυτό το φαγητό...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: https://syntageskardias.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.