Από το: Kitchenstori.es
Ζουμερή χοιρινή τηγανιά, σβησμένη με λευκό κρασί και αρωματισμένη με κόλιαντρο και δεντρολίβανο. Συνοδεύεται & συνδυάζεται τέλεια με χρυσόξανθες τηγανητές πατάτες και όχι μόνο. Το τοπ σ΄ αυτό το πιάτο εκτός από τα αρώματά που
αναδύονται είναι η σάλτσα του για μπόλικες βουτιές με σπιτικό ψωμί, φτιαγμένο από τα χεράκια μας! Δικό σας! Σε μεγάλο βαρύ τηγάνι με καπάκι κι επάνω σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το λάδι να κάψει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
Ζουμερή χοιρινή τηγανιά, σβησμένη με λευκό κρασί και αρωματισμένη με κόλιαντρο και δεντρολίβανο. Συνοδεύεται & συνδυάζεται τέλεια με χρυσόξανθες τηγανητές πατάτες και όχι μόνο. Το τοπ σ΄ αυτό το πιάτο εκτός από τα αρώματά που
αναδύονται είναι η σάλτσα του για μπόλικες βουτιές με σπιτικό ψωμί, φτιαγμένο από τα χεράκια μας! Δικό σας! Σε μεγάλο βαρύ τηγάνι με καπάκι κι επάνω σε μέτρια φωτιά ρίχνουμε το λάδι να κάψει...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο:http://www.kitchenstori.es
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.