Από το: Pandespani
Η απλότητα αυτοπροσώπως. Μερικές καλές πατάτες, αυθεντικό βούτυρο ή ένα ευγενές λίπος (πχ. πάπιας ή χήνας ή το εξωτικό, καπνιστό lardo di colonata) ή μια φυσική ακατέργαστη λιπαρή ουσία (πχ. κανονικό λαρδί ή μπέικον)· και ιδού ένα «παραληρητικό» συνοδευτικό. Οι γαλλικές πατάτες βουτύρου είναι το πιο νόστιμο και γρήγορο, αρωματικό και –κατά βούληση-
πληθωρικό πιάτο που μπορείτε να οικειοποιηθείτε από την κουζίνα, να ευχαριστηθείτε και να διαπρέψετε. Οι γαλλικές πατάτες βουτύρου πάνε με όλα: με κόκκινο κρέας, με πουλερικά κάθε είδους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
Η απλότητα αυτοπροσώπως. Μερικές καλές πατάτες, αυθεντικό βούτυρο ή ένα ευγενές λίπος (πχ. πάπιας ή χήνας ή το εξωτικό, καπνιστό lardo di colonata) ή μια φυσική ακατέργαστη λιπαρή ουσία (πχ. κανονικό λαρδί ή μπέικον)· και ιδού ένα «παραληρητικό» συνοδευτικό. Οι γαλλικές πατάτες βουτύρου είναι το πιο νόστιμο και γρήγορο, αρωματικό και –κατά βούληση-
πληθωρικό πιάτο που μπορείτε να οικειοποιηθείτε από την κουζίνα, να ευχαριστηθείτε και να διαπρέψετε. Οι γαλλικές πατάτες βουτύρου πάνε με όλα: με κόκκινο κρέας, με πουλερικά κάθε είδους...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://www.pandespani.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.