Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι... μας!!! Πλένουμε πολύ καλά τα παντζάρια. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νερό και το βάζουμε να βράσει... Μόλις βράσει, προσθέτουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν... Τα στραγγίζουμε και τ' αφήνουμε να κρυώσουν... Αφού
κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε κυβάκια. Τα προσθέτουμε σ' ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε λίγο αλάτι. Το σκόρδο, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε. Σ' ένα άλλο μπολ, προσθέτουμε γιαούρτι και τη μαγιονέζα μας. Ανακατεύουμε μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Για το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι... μας!!! Πλένουμε πολύ καλά τα παντζάρια. Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε μπόλικο νερό και το βάζουμε να βράσει... Μόλις βράσει, προσθέτουμε τα παντζάρια και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν... Τα στραγγίζουμε και τ' αφήνουμε να κρυώσουν... Αφού
κρυώσουν, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε κυβάκια. Τα προσθέτουμε σ' ένα μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε λίγο αλάτι. Το σκόρδο, ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε. Σ' ένα άλλο μπολ, προσθέτουμε γιαούρτι και τη μαγιονέζα μας. Ανακατεύουμε μέχρι να...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.