Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Πλένουμε τα φρούτα και τα τοποθετούμε σε τρυπητό. Ζεσταίνουμε το λάδι σε καλό αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού, τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη και το κρασί. Σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Στη συνέχεια
ρίχνουμε τα φρούτα και συνεχίζουμε το βράσιμο για 20 λεπτά ακόμη, πάντα σε χαμηλή φωτιά. Για πιο βελουτέ αποτέλεσμα, χτυπάμε τη σάλτσα μας στο μούλτι ή το μπλέντερ για 1 λεπτό. Για να διώξουμε την αψάδα των κρεμμυδιών...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Πλένουμε τα φρούτα και τα τοποθετούμε σε τρυπητό. Ζεσταίνουμε το λάδι σε καλό αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τον χυμό πορτοκαλιού, τα μπαχαρικά, τη ζάχαρη και το κρασί. Σιγοβράζουμε για 40 λεπτά. Στη συνέχεια
ρίχνουμε τα φρούτα και συνεχίζουμε το βράσιμο για 20 λεπτά ακόμη, πάντα σε χαμηλή φωτιά. Για πιο βελουτέ αποτέλεσμα, χτυπάμε τη σάλτσα μας στο μούλτι ή το μπλέντερ για 1 λεπτό. Για να διώξουμε την αψάδα των κρεμμυδιών...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.