Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 3 κουταλιές λάδι μαζί με 2 κουταλιές βούτυρο. Σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με όλα τα κρεμμύδια για 6-7 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά ακόμη.
Σβήνουμε με το κρασί και τη γούστερ σως και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συχνά. Πρέπει να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά. Ταυτόχρονα βράζουμε τα ζυμαρικά αε άφθονο αλατισμένο νερό με 1 κ. σούπας ελαιόλαδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 3 κουταλιές λάδι μαζί με 2 κουταλιές βούτυρο. Σοτάρουμε το κοτόπουλο μαζί με όλα τα κρεμμύδια για 6-7 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά ακόμη.
Σβήνουμε με το κρασί και τη γούστερ σως και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας συχνά. Πρέπει να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά. Ταυτόχρονα βράζουμε τα ζυμαρικά αε άφθονο αλατισμένο νερό με 1 κ. σούπας ελαιόλαδο...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.