Από το: dietstories
Ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το σοτάρουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με το βούτυρο, το μοσχοκάρυδο και αλάτι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε 5-6 λεπτά, προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα και ψήνουμε για μερικά ακόμα λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε
να κρυώσει. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τους 3 κρόκους των αυγών, αλατοπιπερώνουμε και όταν το μείγμα με το σπανάκι κρυώσει, ρίχνουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε καλά. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια με μίξερ μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Στη συνέχ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Ψιλοκόβουμε το σπανάκι και το σοτάρουμε σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι με το βούτυρο, το μοσχοκάρυδο και αλάτι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε 5-6 λεπτά, προσθέτουμε το αλεύρι και το γάλα και ψήνουμε για μερικά ακόμα λεπτά. Αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε
να κρυώσει. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τους 3 κρόκους των αυγών, αλατοπιπερώνουμε και όταν το μείγμα με το σπανάκι κρυώσει, ρίχνουμε τους κρόκους και ανακατεύουμε καλά. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα ασπράδια με μίξερ μέχρι να γίνουν μαρέγκα. Στη συνέχ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.