Από το: dietstories
Για τον κιμά: Σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις αυτό ζεσταθεί προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Σοτάρουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά, σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το μέλι, τον πελτέ
ντομάτας, το μπαχάρι, το μοσχοκάρυδο, τη σκόνη τσίλι, το κάρυ, το κύμινο, τη σάλτσα σόγιας και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για άλλα 15-20 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά ο κιμάς. Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια: Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Για τον κιμά: Σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις αυτό ζεσταθεί προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Σοτάρουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά, σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και μετά προσθέτουμε το μέλι, τον πελτέ
ντομάτας, το μπαχάρι, το μοσχοκάρυδο, τη σκόνη τσίλι, το κάρυ, το κύμινο, τη σάλτσα σόγιας και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά για άλλα 15-20 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά ο κιμάς. Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια: Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.