Από το: Κουζινομαγειρέματα
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με λίγο λάδι σε μια κατσαρόλα, έπειτα ρίχνουμε το κρέας, ανακατεύουμε λιγάκι το αφήνουμε μέχρι να ασπρίσει και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε μπαχάρι, πιπέρι, 3 γαρύφαλλα, αλάτι και λίγο πιπέρι κόκκινο. Το αφήνουμε στην φωτιά για 5' ώσπου να
πάρει μια βράση. Στην συνέχεια προσθέτουμε τρία ποτήρια νερό και το αφήνουμε να βράσει για 60'. Στο μεταξύ τηγανίζουμε τα κυδώνια σε σπορέλαιο. Αν τα τηγανίσουμε με την φλούδα προς τα κάτω θα μαραθούν πιο εύκολα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια με λίγο λάδι σε μια κατσαρόλα, έπειτα ρίχνουμε το κρέας, ανακατεύουμε λιγάκι το αφήνουμε μέχρι να ασπρίσει και το σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε μπαχάρι, πιπέρι, 3 γαρύφαλλα, αλάτι και λίγο πιπέρι κόκκινο. Το αφήνουμε στην φωτιά για 5' ώσπου να
πάρει μια βράση. Στην συνέχεια προσθέτουμε τρία ποτήρια νερό και το αφήνουμε να βράσει για 60'. Στο μεταξύ τηγανίζουμε τα κυδώνια σε σπορέλαιο. Αν τα τηγανίσουμε με την φλούδα προς τα κάτω θα μαραθούν πιο εύκολα...
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: http://kouzinomageiremata.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.