Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Ανοίγουμε (απλώνουμε) σ' ένα ταψί κουζίνας πάνω στον πάγκο μας, το κρέας μας. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές. Το αλείφουμε με μουστάρδα, μόνο από την εσωτερική πλευρά που θα γεμιστεί... Εμείς το αλείψαμε και από την εξωτερική, πιο
δύσκολο στο τύλιγμα, γλίστραγαν τα χέρια, αλλά, τέλος, όλα καλά... Το βάζουμε στο ψυγείο για 3-5 ώρες. Όταν έρθει η ώρα του για τη γέμιση, το απλώνουμε πάλι σ' ένα μεγάλο ταψί κουζίνας. Προσθέτουμε στη μέση τα κάστανα, αφού τα έχουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Ανοίγουμε (απλώνουμε) σ' ένα ταψί κουζίνας πάνω στον πάγκο μας, το κρέας μας. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και από τις δύο πλευρές. Το αλείφουμε με μουστάρδα, μόνο από την εσωτερική πλευρά που θα γεμιστεί... Εμείς το αλείψαμε και από την εξωτερική, πιο
δύσκολο στο τύλιγμα, γλίστραγαν τα χέρια, αλλά, τέλος, όλα καλά... Το βάζουμε στο ψυγείο για 3-5 ώρες. Όταν έρθει η ώρα του για τη γέμιση, το απλώνουμε πάλι σ' ένα μεγάλο ταψί κουζίνας. Προσθέτουμε στη μέση τα κάστανα, αφού τα έχουμε...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.