Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο νερό, ώστε να το καλύπτει αρκετά. Το ξαφρίζουμε. Πλένουμε το ρύζι και το στραγγίζουμε. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για κανά δίωρο και κάτι. μέχρι να μαλακώσει. Εν τω μεταξύ, έχουμε πλύνει και καθαρίσει τα λαχανικά μας. Τα
προσθέτουμε και αυτά Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε λάδι. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας. Στη συνέχεια, βγάζουμε τα λαχανικά και το κρέας από την κατσαρόλα σε μία πιατέλα. Προσθέτουμε το ρύζι στην κατσαρόλα με το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Σε μία κατσαρόλα προσθέτουμε το κρέας και μπόλικο νερό, ώστε να το καλύπτει αρκετά. Το ξαφρίζουμε. Πλένουμε το ρύζι και το στραγγίζουμε. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για κανά δίωρο και κάτι. μέχρι να μαλακώσει. Εν τω μεταξύ, έχουμε πλύνει και καθαρίσει τα λαχανικά μας. Τα
προσθέτουμε και αυτά Αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε λάδι. Βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας. Στη συνέχεια, βγάζουμε τα λαχανικά και το κρέας από την κατσαρόλα σε μία πιατέλα. Προσθέτουμε το ρύζι στην κατσαρόλα με το...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.