Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Για τα κουρκουμπίνια δουλεύουμε ως εξής: Αλείφουμε ένα φύλλο κρούστας με βούτυρο ή σπορέλαιο και στην άκρη (2 εκ.) γύρω - γύρω με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι για να κολλήσει το ένα φύλλο με το άλλο. Από πάνω βάζουμε άλλο ένα φύλλο και
αλείφουμε με σπορέλαιο εκτός από 5 εκατοστά γύρω-γύρω, που αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε - και πάλι - με αλεύρι. Τυλίγουμε κυλινδρικά το φύλλο και προσέχουμε εκεί που αλείψαμε με το νερό και το αλεύρι να κολλήσει καλά. Συνεχίζουμε μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Για τα κουρκουμπίνια δουλεύουμε ως εξής: Αλείφουμε ένα φύλλο κρούστας με βούτυρο ή σπορέλαιο και στην άκρη (2 εκ.) γύρω - γύρω με λίγο νερό και πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι για να κολλήσει το ένα φύλλο με το άλλο. Από πάνω βάζουμε άλλο ένα φύλλο και
αλείφουμε με σπορέλαιο εκτός από 5 εκατοστά γύρω-γύρω, που αλείφουμε με νερό και πασπαλίζουμε - και πάλι - με αλεύρι. Τυλίγουμε κυλινδρικά το φύλλο και προσέχουμε εκεί που αλείψαμε με το νερό και το αλεύρι να κολλήσει καλά. Συνεχίζουμε μ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.