Από το: G & M - Χρώμα... Ελληνικό!
Σε μία λεκανίτσα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το Βιτάμ, αφού προηγουμένως, το έχουμε για αρκετή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Τα χτυπάμε... Προσθέτουμε ένα ένα τ' αυγά και τα χτυπάμε... Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το μοσχοκάρυδο (το έχουμε τρίψει εμείς...). Προσθέτουμε το
αλάτι. Στο χυμό προσθέτουμε τη σόδα και ανακατεύουμε πάνω από τη λεκανίτσα. Τα ρίχνουμε στη λεκανίτσα και ανακατεύουμε. Σ' ένα άλλο μπολ έχουμε προσθέσει το αλεύρι, τις βανίλιες, το μπέικιν και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
Σε μία λεκανίτσα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το Βιτάμ, αφού προηγουμένως, το έχουμε για αρκετή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου. Τα χτυπάμε... Προσθέτουμε ένα ένα τ' αυγά και τα χτυπάμε... Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και το μοσχοκάρυδο (το έχουμε τρίψει εμείς...). Προσθέτουμε το
αλάτι. Στο χυμό προσθέτουμε τη σόδα και ανακατεύουμε πάνω από τη λεκανίτσα. Τα ρίχνουμε στη λεκανίτσα και ανακατεύουμε. Σ' ένα άλλο μπολ έχουμε προσθέσει το αλεύρι, τις βανίλιες, το μπέικιν και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το αλεύρι...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.gandmclub.com
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.