Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Μέσα σε μεγάλο μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό, μια κουταλιά σούπας ζάχαρη και τη μαγιά. Ανακατεύουμε κι αφήνουμε για 10 λεπτά να φουσκώσει λίγο το μίγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, την άλλη κ. σούπας ζάχαρη και αρχίζουμε να προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι.
Δουλεύουμε με το μίξερ ή το χέρι. Πρέπει να φτιάξουμε έναν παχύρευστο, λείο πολτό χωρίς καθόλου σβώλους από αλεύρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει καλά. Αλείφουμε με σπορέλαιο ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και το β...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Μέσα σε μεγάλο μπολ βάζουμε το χλιαρό νερό, μια κουταλιά σούπας ζάχαρη και τη μαγιά. Ανακατεύουμε κι αφήνουμε για 10 λεπτά να φουσκώσει λίγο το μίγμα. Στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, την άλλη κ. σούπας ζάχαρη και αρχίζουμε να προσθέτουμε σιγά - σιγά το αλεύρι.
Δουλεύουμε με το μίξερ ή το χέρι. Πρέπει να φτιάξουμε έναν παχύρευστο, λείο πολτό χωρίς καθόλου σβώλους από αλεύρι. Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει καλά. Αλείφουμε με σπορέλαιο ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και το β...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.