Από το: dietstories
Σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις αυτό ζεσταθεί προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Σοτάρουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον πελτέ ντομάτας, τα λουκάνικα κομμένα σε
ροδέλες, το μπαχάρι και το μοσχοκάρυδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 15-20 λεπτά μέχρι τα λαχανικά και τα λουκάνικα να μαλακώσουν και τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις λιαστές ντομάτες, το συμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Σε ένα τηγάνι ή κατσαρολάκι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις αυτό ζεσταθεί προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Σοτάρουμε σε μέτρια προς υψηλή φωτιά για 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον πελτέ ντομάτας, τα λουκάνικα κομμένα σε
ροδέλες, το μπαχάρι και το μοσχοκάρυδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 15-20 λεπτά μέχρι τα λαχανικά και τα λουκάνικα να μαλακώσουν και τα λουκάνικα να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τις λιαστές ντομάτες, το συμ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.