Από το: Συνταγές και Συμβουλές Μαγειρικής
Σημαντικό ρόλο παίζει το σπανάκι μας να είναι ζεματισμένο και καλά στιμμένο για να μην βγάλει υγρασία στο ψήσιμο. Σε κατάλληλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης. Πρέπει να είναι σταθερή και να κόβεται με το κουτάλι. Καλύπτουμε με λαδόκολλα μια λαμαρίνα. Επάνω στον
πάγκο εργασίας απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας έχοντας μπροστά μας τη στενή πλευρά του. Με ένα πινέλο απλώνουμε λιωμένο βούτυρο σε όλο το φύλλο και με τη ρόδα ή κοφτερό μαχαίρι το χωρίζουμε σε 3 ή 4 λωρίδες, κάθετα σε μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
Σημαντικό ρόλο παίζει το σπανάκι μας να είναι ζεματισμένο και καλά στιμμένο για να μην βγάλει υγρασία στο ψήσιμο. Σε κατάλληλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης. Πρέπει να είναι σταθερή και να κόβεται με το κουτάλι. Καλύπτουμε με λαδόκολλα μια λαμαρίνα. Επάνω στον
πάγκο εργασίας απλώνουμε ένα φύλλο κρούστας έχοντας μπροστά μας τη στενή πλευρά του. Με ένα πινέλο απλώνουμε λιωμένο βούτυρο σε όλο το φύλλο και με τη ρόδα ή κοφτερό μαχαίρι το χωρίζουμε σε 3 ή 4 λωρίδες, κάθετα σε μας...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://www.e-sofia.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.