Από το: Ζουζουνομαγειρέματα
Κάνουμε ζυμώνοντας καλά μια μαλακιά...να μην κολλάει στα χέρια ζύμη, την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί και να διπλασιαστεί σε όγκο. Την χωρίζουμε σε 10 μπάλες. Λιώνουμε το βούτυρο και αναμιγνύουμε με το λάδι. Ανοίγουμε την
κάθε μπάλα με τα χέρια και με τη βοήθεια του βουτύρου όσο μεγαλύτερο φύλλο μπορούμε. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό όσο πιο σφιχτά μπορούμε στρίβοντας με τα δύο χέρια σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αφήνουμε να ξεκουραστούν 20 λεπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
Κάνουμε ζυμώνοντας καλά μια μαλακιά...να μην κολλάει στα χέρια ζύμη, την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί και να διπλασιαστεί σε όγκο. Την χωρίζουμε σε 10 μπάλες. Λιώνουμε το βούτυρο και αναμιγνύουμε με το λάδι. Ανοίγουμε την
κάθε μπάλα με τα χέρια και με τη βοήθεια του βουτύρου όσο μεγαλύτερο φύλλο μπορούμε. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό όσο πιο σφιχτά μπορούμε στρίβοντας με τα δύο χέρια σε αντίθετες κατευθύνσεις. Αφήνουμε να ξεκουραστούν 20 λεπ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: https://zzcook.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.