Από το: dietstories
Πλένουμε καλά τα φύλλα της λαχανίδας. Αφαιρούμε το μεσαίο μέρος του κάθε φύλλου που είναι σκληρό και με ψαλίδι κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους τσιπς. Προσέχουμε να κόβουμε τα φύλλα περίπου στο ίδιο μέγεθος για να ψηθούν
ομοιόμορφα. Τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροθεί όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία. Αφού στεγνώσουν καλά τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και την παρμεζάνα και τα τοποθετούμε σε χαρτί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί το ένα δίπλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
Πλένουμε καλά τα φύλλα της λαχανίδας. Αφαιρούμε το μεσαίο μέρος του κάθε φύλλου που είναι σκληρό και με ψαλίδι κόβουμε σε κομμάτια μεγέθους τσιπς. Προσέχουμε να κόβουμε τα φύλλα περίπου στο ίδιο μέγεθος για να ψηθούν
ομοιόμορφα. Τα στραγγίζουμε και τα στεγνώνουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροθεί όσο το δυνατόν περισσότερη υγρασία. Αφού στεγνώσουν καλά τα ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και την παρμεζάνα και τα τοποθετούμε σε χαρτί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί το ένα δίπλ...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://dietstories.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.