Από το: Pastry...tsio
Τα Χριστούγεννα πέρασαν, ήρθε και το 2018 και εύχομαι να είναι μια υπέροχη χρονιά για όλους, με υγεία και ευημερία. Σήμερα θα ασχοληθώ με το θέμα των περισσευούμενων χριστουγεννιάτικων γλυκών και συγκεκριμένα με τα μελομακάρονα και πώς μπορούμε να τα
ενσωματώσουμε σε ένα άλλο γλυκό. Θα φτιάξω ένα trifle με βάση από μελομακάρονα, βελούδινη κρέμα γιαουρτιού αρωματισμένη με πορτοκάλι και θα ολοκληρώσω τη σύνθεση με τις αγαπημένες μου σοκολατένιες ρυζομπαλίτσες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
Τα Χριστούγεννα πέρασαν, ήρθε και το 2018 και εύχομαι να είναι μια υπέροχη χρονιά για όλους, με υγεία και ευημερία. Σήμερα θα ασχοληθώ με το θέμα των περισσευούμενων χριστουγεννιάτικων γλυκών και συγκεκριμένα με τα μελομακάρονα και πώς μπορούμε να τα
ενσωματώσουμε σε ένα άλλο γλυκό. Θα φτιάξω ένα trifle με βάση από μελομακάρονα, βελούδινη κρέμα γιαουρτιού αρωματισμένη με πορτοκάλι και θα ολοκληρώσω τη σύνθεση με τις αγαπημένες μου σοκολατένιες ρυζομπαλίτσες...
Διαβάστε τη συνταγή στο: http://pastry-tsio.blogspot.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
Αν σας άρεσε η συνταγή, προτείνετέ την και στους φίλους σας!
Αν συναντήσατε πρόβλημα με το σύνδεσμό της, ενημερώστε μας για να το ελέγξουμε, αφήνοντας ένα σχόλιο.